I liked playing with corn silk. It's like smooth hair. This recipe is mainly focused on eating the corn silk, and I used scallpe to go with instead of shrimp. The texture of corn silk is very interesting! While I was at it, I also made banana, bacon, and cardamon spring rolls, and salmon & spinach with cream cheese. Spring roll is really hard to make...
ベビーコーンと帆立の春巻き。とうもろこしの髭がサラサラで冷たくて、まるで髪の毛のようで、子供の頃遊ぶのが大好きだった。とうもろこしの髭をメインに食べるということで、なるほど、これは面白い。エビの代わりにつ帆立を使う。ついでにバナナとベーコン、カルダモンの春巻き、冷凍庫にあった鮭とほうれん草とクリームチーズも春巻きに。春巻き、慣れないからか、巻くのが難しい。
Baby corns
Scallops on top of baby corn and its hair!
ベビーコーンと帆立の春巻き Baby corn and scallop spring roll
バナナ、ベーコン、カルダモン春巻き Banana, bacon and cardamon spring roll
Comments