Skip to main content

とうもろこし、鴨の薫製、アスパラガス素麺


”白龍”


すごい素麺をいただいたので、ちょうど沢山届いた甘いとうもろこしを使ってみることに。かつて小学校の食育教室で、レストラン ノックの梶原さんに開発していただいたレシピを思い出して再現。それにしてもこの素麺が美味しすぎる。熟成させた素麺って、どういうことだ!?鴨の燻製は食べやすく細く切った方が良かったな。

Comments

Popular posts from this blog

浮き輪

浮き輪 Originally uploaded by piroko_kuroda She had mild fever for past a couple days with lose tummy, and the fever got very high on Fri. So, took her to hospital in the morning, and got antifebrile. It worked well, but we stayed home all day inside to take it easy.

Heat at concrete jungle called Tokyo

  都心で涼を求めて水辺を散歩。でもやっぱり暑い!更科さんの風鈴の音に一番涼しさを感じました。 Naoya Little waterfall in the city Masaki Water garden Very hot... 更科の風鈴の音が涼しげ

Science experiment of dry ice

Science experiment of dry ice Originally uploaded by piroko_kuroda