Special Lunch Course with friends at my favorite Taiwanese restaurant, Fujin Tree in Nihombashi. The manu goes:
Cordia and white water
Sweet and sour fried bread stick with shrimp paste
Shark fin soup with deep fried fish
Braised dongpo pork and candied dates
Mullet roe fried rice
Minced pork with chives, century eggs, and peppers
Sticky rice balls with shaved ice with sweet osmanthus syrup
Want to come back again!
大好きな日本橋の富錦樹で、 期間限定のランチコースがあるというので、お友達と。 美味しかった!頂いた台湾團圓(タイワントゥンユン) コースのメニューはこちら:
水蓮菜と木の実の炒め物
揚げパンと海老のすり身の甘酢炒め
鰆のフライ入りフカヒレと白菜の煮込み
豚バラ肉の角煮 棗とハイビスカスソース
台湾産カラスミと葉ニンニクのチャーハン
花韮とピータン、豚挽肉のピリ辛炒め
ゴマ&ピーナッツ団子のかき氷
また来れるかしら?
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