たくさんあるパン屋さんの中、気になったので探してきました。店内で石臼がぐるぐると。カンパーニュ、パンドミー 、ブリオッシュ・ペイザンヌ、スペルトを購入。ずっしり重い。そして、レバーペーストと気になっていたcibo-chiboのサーモン生ハムも。
帰宅後、ブリオッシュ・ペイザンヌはあっという間にトーストにされて無くなり、酸っぱいというカンパーニュのお供にベーコンチャウダーを作り、スペルトにはイワシとトマトのアンチョビパン粉焼きを載せ、さらにボルシチを作り、堪能。まだ残ってるから何にしようかな。
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
Walking around Aoyama Cemetery. It's surreal that cherry blossoms are falling and covering graveyards, and its beauty, ephemeral, tranq...
-
Overheard a conversation between two senior ladies on the bus way back to home from work. One lady said she was worried about her daughter n...
-
New blue hat and awesome carrot salad from Daylesford for lunch at Farmers' market at UN University in Omote Sando. And do you see rese...
No comments:
Post a Comment